Aangeboden: Gratis Workshops FALUN DAFA

Falun Dafa is een meditatiemethode die gebaseerd is op drie universele principes waarachtigheid mededogen en verdraagzaamheid.

De oefeningen bestaan uit vier staande oefeningen en een zittende meditatie Deze eenvoudige langzame oefeningen openen de enenergiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. Ze hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of samen te doen met anderen kan je terecht op verschillende oefenplaatsen wereldwijd. Alle oefenplaatsen worden georganiseerd door lokale vrijwilligers en instructie van de oefeningen is gratis. Kom gerust eens langs bij de dichtstbijzijnde oefenplaats in jouw buurt.

Oefenplaatsen in Nederland:

Sportcomplex Oosterhout Alkmaar zondag om 10u
Westerpark Amsterdam zondag om 11u
Oosterpark Amsterdam zaterdag en zondag om 10u
Paleistuin Den Haag op zondag
Buurthuis De Kronkel Den Haag maandag en donderdag om 09u
Stadswandelpark Eindhoven zondag om 11u
Burgemeester Godwaldtpark Roosendaal zondag om 10u
Parkje aan West Kruiskade Rotterdam zaterdag om 13u30
Stadspark Maastricht zaterdag om 10u

Website: www.falundafa.orgKosten: GratisMeer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Gratis Workshops FALUN DAFA

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:20-10-2016 om 22:40u
Door:Kayanne
Bekeken door: 1275 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Amsterdam
Locatie: Google Maps snapshot van Amsterdam

Interesse?
Via dit formulier kunt u in contact komen met de aanbieder.

Gratis
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.